Compatibiliteit met Vissen en Stier

Veel van vriendschap, genegenheid of liefde kunnen worden gedeeld en ze waarderen het allebei schoonheid, genoegens en goede dingen van het leven. Elk kan de ander helpen omdat Stier praktisch is, terwijl Vissen een dromer is. Wanneer problemen ontstaan, wordt helder denken vertroebeld door te veel emotie. Zo mooi stier zal in staat zijn om de hartstocht en de bescherming in goddelijk aan te zetten klodders die groot genoeg zijn om zelfs de meest veeleisende tevreden te stellen Vissen.
En hun aangeboren gevoeligheid en verfijning zullen de Taurean heeft het gevoel dat ze eindelijk iemand anders hebben gevonden die kan waarderen de fijnere details van het leven.

Pisces-Taurus Compatibiliteit

Deze twee zullen in elkaars grillen toegeven en misschien kijken ze naar het weer voorspellen de ene minuut en de volgende minuut worden ze overmand door passie en fantasie en moeten krachtig gepassioneerde liefde bedrijven daar op het tapijt. De stier zal net zo romantisch geneigd zijn als haar visachtige kerel en harten en bloemen zullen over het pad van de passie worden uitgestrooid als ze samen zijn. Dit echtpaar zijn geestverwanten en het partnerschap heeft potentieel om beter en beter te worden, hoe langer het duurt.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man <br> Compatibiliteit

Vissen Man en Stier Vrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw  Compatibiliteit

Vissen Vrouw en Stier Man