Compatibiliteit Vissen en Boogschutter

deze relaties zijn vol complexiteiten en bieden een veelvoud aan mogelijkheden. Enige compatibiliteit zal te vinden zijn in wederzijdse waardering, religie, mystiek, reizen, goede doelen of andere verheven ideeën. Vissen's levendige verbeelding zal waarschijnlijk het slechtste beeld oproepen wanneer: Boogschutter voelt de behoefte om onafhankelijk te zijn.
Ondanks zijn goede kwaliteiten, een Boogschutter mist de zachtheid en tedere liefdevolle zorg essentieel voor Vissen. De neiging van Vissen om besluiteloos en onpraktisch te zijn en ongeorganiseerd kan Boogschutter ergeren die in wezen actief is, impulsief en positief en houdt ervan dingen snel gedaan te krijgen en efficiënt.

Compatibiliteit Vissen-Boogschutter

de gevoelige teken van Vissen wordt geregeerd door twee planeten - Neptunus en Jupiter, die ook regels Boogschutter. Dus als de vis zwemt in het heldere water van Jupiter en niet de bewolkte Neptunus, liefde kon een manier vinden. Maar toch moeten ze allebei zorgzame, attente en attente mensen zijn die kunnen eerlijk tegen elkaar zijn. Ze kunnen over alles praten allerlei sprankelende onderwerpen en hun relatie wordt een ontmoeting van geesten. De Boogschutter behoefte aan emotie is lichtjaren verwijderd van dat van de Vissen. Er kan een heerlijke delicatesse van gevoel zijn van de vis en een ongelooflijke ondelicaatheid van de boogschutter, wat ook niet zal doen van hen helemaal niet goed. Het opstaan ​​van de Boogschutter is voltooid contrast met de behoefte van Vissen aan iemand die doordrongen is van begrip en een mooi verzorgend karakter. Een ander probleem is dat omdat ze beide beweeglijke tekens, zouden ze een uiterst inconsequente affaire kunnen voeren.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Man en
Boogschutter Vrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw Compatibiliteit

Vissen Vrouw en
Boogschutter Man