Compatibiliteit Vissen en Weegschaal

Hoewel Weegschaal aanhankelijk is en Vissen van een andere aard, kan er toch een affiniteit zijn omdat beide schoonheid, amusement, kunst, harmonie, liefde, genegenheid, zachtaardigheid en de magie van romantiek waarderen. Weegschaal zal Vissen helpen in momenten van verwarring, besluiteloosheid en om onpartijdig te zijn. Beide tekens sluiten liever hun ogen voor iets vreselijks en wanneer de realiteit te lelijk of onaangenaam wordt, blokkeren ze het.
Eén ding is zeker: als ze samenwonen, zal hun verblijfplaats vol met voorwerpen zijn.

Compatibiliteit Vissen-Weegschaal

Omdat ze tot het waterelement behoren, kunnen vriendelijke vissen aanhankelijk zijn. Weegschaal-Vissen Compatibiliteit Weegschalen zullen daar dol op zijn, maar in de nasleep van verliefdheid worden ze graag met rust gelaten. Ze zullen een snelle knuffel hebben met hun partner in passie, maar daarna liggen ze graag op hun rug en vallen ze snel in slaap. Als de vissen tranen in hun ogen krijgen, kan hun libran zich ingesloten en geketend voelen door seks en dat is het laatste waar deze partij van houdt. Maar als dit stel tot een compromis kan komen, zullen ze een geweldig teder tweetal zijn.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Man en Weegschaal Vrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw Compatibiliteit

Vissenvrouw en Weegschaalman