Compatibiliteit Vissen en Kanker

Het ene moment zullen ze elkaar aanbiddend aankijken en het volgende moment zullen ze wegdrijven naar wolk negen en misschien komen ze nooit naar beneden. Dus als het niet zo is dat de blinden de blinden naar binnen leiden, wie weet in welke vreemde en stille zeeën, dan moet een van deze partners praktisch zijn, anders zou het leven aan hen voorbij kunnen gaan, aangezien ze hun hele bestaan ​​in een waterige wonderland van hun eigen land en komen nooit meer naar de lucht.
Compatibiliteit Vissen en Kanker

De fantasiefactor van de vis is fantastisch hoog en die betoverende krabben kunnen ook zelf een paar dagdromen bedenken.Als deze twee samen op pad gaan, kunnen ze de indruk wekken dat hun huwelijk in de hemel is gesloten. eigenlijk is het een hel op aarde voor beiden. In plaats van het toe te geven, zullen ze zichzelf voor de gek houden en bedriegen. De Vissen zullen doen alsof er niets aan de hand is, maar zullen clandestiene zaken doen en de Kreeft zal zich vastklampen als een grimmige dood, in de hoop dat alles plotseling zal terugkeren zoals het ooit was. Ze wonen allebei in een paradijs voor dwazen. Een andere valkuil van dit partnerschap is dat als er iets misgaat, ze allebei hun verdriet kunnen verdrinken in drankjes en zelfs drugs.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Vissen Man
Compatibiliteit

Vissen Man Compatibiliteit

Vissen Man en Kreeft Vrouw

Vissen Vrouw
Compatibiliteit

Vissen Vrouw Compatibiliteit

Vissen Vrouw en Kreeft Man