Er zou niet veel compatibiliteit worden gevonden wanneer een Boogschutter-man en een Vissen-vrouw een relatie hebben. Hoewel de chemie tussen hen ideaal zou zijn voor een langdurige relatie, moeten ze hun relatie zo nu en dan snoeien als het de tand des tijds moet overleven. Het gebrek aan toewijding en flirten van de Boogschutter-man drijft het Vissen-meisje tot
noten. Haar dromerige aard en leven in een fantasiewereld zou de Boogschutter man uit zijn versnelling brengen. Gebrek aan gemeenschappelijke focus drijft hen van elkaar weg. Het is echter geweldig als het duo jong is en geen familiale verplichtingen heeft.

Boogschutter Man-Vissen Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Boogschutter-Vissen-paren

• Martin Scorsese en Julia Cameron

• Gary Shandling en Sharon Stone

Compatibiliteit voor romantiek

De Vissen-vrouw zou vol romantiek zijn en probeert haar Boogschutter-partner voor zich te winnen.

Maar hij is niet iemand die zich hier overgeeft, in plaats daarvan heeft hij een passie en liefde voor de mensheid in het algemeen. Dit maakt het Vissen-meisje gek. Daarom zou compatibiliteit in romantiek en passie ontbreken met deze combinatie.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Boogschutter mannetje en een Vissen vrouwtje maken niet alleen goede vrienden. Er zou op geen enkel gebied tussen hen compatibiliteit of samenwerking zijn dat ze niet lang als vrienden kunnen overleven. Niets dat op kameraadschap lijkt zou hier te vinden zijn. Deze twee kunnen gewoon niet lang bij elkaar blijven.

Compatibiliteit voor huwelijk

De compatibiliteit voor het huwelijk zou ontbreken tussen een Boogschutter-man en een Vissen-vrouw. Het huwelijk is een grote uitdaging voor dit duo. Gebrek aan focus, toewijding en begrip zorgen ervoor dat ze uit elkaar drijven. Boogschutter is een vrolijke kerel die niet veel met iemand wordt geassocieerd, terwijl het Vissen-meisje zich gewoon aan de Boogschutter-partner vasthoudt als een parasiet die de Boogschutter-man ergert. Na verloop van tijd vertoont het huwelijk tekenen van slijtage..

Compatibiliteit voor seks

Seks zou ook geen compatibele affaire zijn tussen een Boogschutter-man en een Vissen-vrouw in een relatie. Aanvankelijk zou er veel seks en sensuele handelingen zijn. Het zou worden opgevat als een soort uitlaatklep om hun gevoelens de vrije loop te laten. Seks is bij dit duo geen bindende factor. Na verloop van tijd wordt de act volledig uit hun boeken gehaald..

Het eindspel

De Boogschutter-man en een Vissen-vrouw in een relatie winden de relatie gemakkelijk op. Alleen als er wederzijdse middelen en kinderen zijn om voor te zorgen, wordt de scheiding bitter. Allerlei compromissen van beide kanten verergeren de situatie alleen maar. Het zou dan voor beiden een vertragende handeling zijn.

www.findyourfate.com Beoordeling 3/10