Schorpioen en kankercompatibiliteit

Beide tekens houden verband met gevoelens en emoties in plaats van met feiten en logica. Als er harmonie heerst, is dit het beste duo, maar er ontstaat een conflict, emoties raken uit de hand en verstoren het heldere denken. Ze zijn allemaal intuïtief en kunnen het verkeerde aanvoelen. Wederzijds vertrouwen is dus essentieel. Omdat deze twee allebei door water worden geregeerd, zullen ze een instinctief begrip hebben van elkaars dromen.
En verlangen en hun relatie zullen doordrenkt zijn van sympathie en gevoeligheid. Lucht is de limiet voor deze relatie. Tevredenheid zal uit elke porie sijpelen, zolang dit paar bij elkaar blijft.

Schorpioen-kanker compatibiliteit

Maar er is een kleine zorg dat ze misschien hunkeren naar nieuwe weiden, vooral als de krab Venus in vluchtige, flirterige Tweelingen heeft of de Schorpioen de planeet van liefde in rusteloze Boogschutter heeft. schade zal zijn aangericht, dus moeten ze proberen om elementen van originaliteit in hun bestaande arrangement te introduceren, om verveling op afstand te houden. krabben, zowel mannen als vrouwen, geloven dat het huis is waar het hart is en zullen vechten met klauw en tang om het te houden op die manier. Schorpioenen behoren tot de vaste tripliciteit, dus hebben loyaliteit nodig - en ze kunnen er kratten van krijgen van hun kankerachtige tegenhangers. Deze zorgzame krabben zullen toegeven aan elke mogelijke plutonische gril.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man  Compatibiliteit

Schorpioen Man en Kreeft Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Kreeft Man