Compatibiliteit met Schorpioen en Ram

Vurige Ram met waterige Schorpioen creëert een zeer geladen associatie. Mars regeert over beide tekens, dus er zal wederzijdse waardering zijn voor kracht of capaciteiten of felle concurrentie. Ram vermoedt niet dat geheimzinnige manieren van Schorpioen. Uitstekend geschikt voor teamwerk, als de doelen overeenkomen, maar deze tekens zullen veel van elkaar vragen.
Wanneer waterige Schorpioen samenkomt met vurige Ram, ze kunnen zoveel stoom creëren dat het zal behang in seconden verwijderen.

Schorpioen-Ram compatibiliteit

Elke relatie tussen deze twee zullen zich zeker concentreren op seks. Hun partnerschap zal kloppen hartstocht, beven van tumultueuze, hevige tumultescentie. Wat nog meer verwacht je, met twee van de meest sexy, zwoelste tekens van de dierenriem? Het enige probleem is de sterke stijging van hun driften. Schorpioenen houden ervan om het rustig aan te doen, sensueel, sensaties ronddraaien en geweldig tactiel zijn en verleidelijk. Ariërs daarentegen houden van snel, woedend en frequent. Ze kunnen zich laten meeslepen door de hitte van het moment en kunnen naar de kook terwijl Schorpioen nog steeds wegsmelt op een laag pitje Schorpioen zal vergeven - en bijna vergeten - als het af en toe gebeurt.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man  Compatibiliteit

Schorpioen Man en Ram Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Scorpio Woman-compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Ram Man