De compatibiliteit tussen een Schorpioen-vrouw en een Boogschutter-man zou niet zo geweldig zijn. Meestal heeft deze combinatie geen succes, omdat beide tekens onderling veel verschillen hebben. Het Schorpioen-meisje heeft toewijding en veiligheid in het leven nodig, terwijl de Boogschutter een vrolijke kerel is die er niet is voor enige vorm van toewijding, zijn vrijheid en voldoende tijd voor avontuur wil.
Hij is ook niet iemand die meewerkt aan binnenlandse inspanningen. Maar beide zijn liefhebbers van waarheid en rechtvaardig leven en dit brengt hen samen. Als ze hun sterke punten zoals de intelligentie van de Boogschutter en de instincten van de Schorpioen zouden kunnen consolideren, dan kan deze relatie op de lange termijn goed uitpakken.

Compatibiliteit Schorpioen Vrouw-Boogschutter Man

Beroemd Schorpioen-Boogschutterpaar

• Kate Capshaw en Steven Spielberg

• Ruby Dee en Ossie Davis

• Marlo Thomas en Phil Donahue.

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou in eerste instantie een betere compatibiliteit zijn voor romantiek met dit paar.

Maar na verloop van tijd zouden er tekenen van stress zijn. Schorpioen is bedreven in het naar voren brengen van de passie van de Boogschutter-man. Maar de Boogschutter-man is meer geneigd deze passie op zijn ideeën te richten dan op zijn partner. Daarom duren de romantiek en passie hier niet lang en verliezen ze stoom zodra het begon.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Schorpioen-vrouwtje en het Boogschutter-mannetje vormen een van de beste vriendschappen onder de sterrenbeelden. Ze zijn eerlijk tegen elkaar en zijn loyaal en serieus tot in de kern. Ze hebben wederzijds respect voor elkaar en groeien gracieus samen. Deze combinatie maakt beste vrienden voor het leven en daarom zou de compatibiliteit een van de beste onder de dierenriem zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Schorpioen-vrouw en een Boogschutter-man vormen een goed verenigbaar huwelijk. Het zou een betrouwbare relatie zijn, aangezien beide geïnteresseerd zijn om met de ander om te gaan in het leven. Hoewel Schorpioen de Boogschutter-man in het geheim zou testen, zou hij met vlag en wimpel naar buiten komen. Er zou een goed niveau van communicatie tussen hen zijn die hen op weg helpt in het leven. Ze zouden hun partners niet teleurstellen in tijden van nood en ervoor zorgen dat ze hen hoog in het vaandel hebben staan ​​in hun samenleving. Moraal zou de sleutel zijn voor het succes van dit huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een zeer compatibele affaire zijn tussen een Schorpioen-meisje en een Boogschutter-man. Er zou een totale gemeenschap van lichaam en ziel zijn die beide elke keer dat ze het hebben van de handeling genieten. Ze zullen waarschijnlijk worden meegenomen naar de hogere gebieden van extase en erotiek. Na verloop van tijd raken ze goed thuis in de nuances en de kneepjes van het vak dat ze weten hoe ze hun partner op seksueel niveau kunnen bevredigen.

Het eindspel

de relatie tussen een Schorpioen-vrouwtje en een Boogschutter-mannetje is goed en zal waarschijnlijk niet eindigen. maar als het dan moest, zou het een grote ramp zijn die zou gebeuren. De Schorpioen-vrouw zou de volledige controle hebben over de splitsing en de Boogschutter-man zou niet vriendelijk genoeg zijn tijdens de splitsing. het is beter dat het duo hekken herstelt en naar de tafels komt voor toenaderingsgesprekken..

www.findyourfate.com Beoordeling: 9/10