Compatibiliteit met Schorpioen en Vissen

De relatie heeft een magnetische aantrekkingskracht, zal een intens emotionele relatie genereren. Schorpioen domineert anderen, Vissen is uiterlijk onderdanig en heeft slinkse manoeuvres. Vissen kunnen de innerlijke spanning, dwingende verlangens en dwangmatig verlangen in Schorpioen verzachten. Elk voelt intuïtief de stemmingen, behoeften, angsten en fouten van de ander aan.
Compatibiliteit met Schorpioen-Vissen

Als er iets misgaat, zal een overvloed aan emoties de kwestie vertroebelen en nederzettingen verstoren. Omdat ze allebei waterbaby's zijn, zal hun relatie worden overspoeld met liefde, druipend van toewijding, doordrenkt van gevoeligheid, gestreeld met zorgzaamheid en doordrenkt van intuïtie. Schorpioen en Vissen is een magisch mysterieuze mix van twee van de meest gevoelige en psychische tekens aan de hemelse hemel. Sommige van deze cupido-koppels kunnen zo volledig in cerebrale zin communiceren. Vissen leven in een dromerige eigen wereld, vol fantasieën en diverse dromen, die de Schorpioen allemaal zal kunnen vervullen. Als het op seks aankomt, doet dit stel het op een sensuele manier, seksueel hebben ze veel met elkaar te maken.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man Compatibiliteit

Schorpioen Man en Vissen Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Vissen Man