Compatibiliteit van Schorpioen en Boogschutter

Tenzij Schorpioen compromissen sluit, zal de relatie problemen veroorzaken. Boogschutter's liefde voor onafhankelijkheid en vrijheid zal Schorpioen jaloers maken als hij wil bezitten, wat wordt ontkend. Schorpioen eist veel van zichzelf en anderen, maar Boogschutter zal rebelleren tegen overheersing. Sommige Boogschutters zijn gewoon te vluchtig, luchthartig en wispelturig voor woorden, waardoor hun Schorpioen-amours uitbreekt in koud zweet.
Compatibiliteit van Schorpioen en Boogschutter

Ze weten nooit wat er gaat gebeuren en ze haten het. Compatibiliteit Boogschutter en Schorpioen Hoewel beide tekens heel diep nadenken over allerlei oorzaken, doen ze het op verschillende manieren: Boogschutter is filosofisch, terwijl Schorpioenen psychologisch zijn. Avontuurlijke boogschutters proberen ook graag alles een keer uit - en dat kan ook hun Schorpioen-liefhebbers zijn. Het pad van ware liefde zal een stuk soepeler verlopen als hun Venus zich in elkaars zonnetekens nestelt. Ze zullen allebei doordrongen zijn van een beter begrip van hun verlangens.


Ram (21 maart - 19 april) Taurus (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sep)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 januari - 18 februari) Vissen (19 februari - 20 maart)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Schorpioen Man
Compatibiliteit

Compatibiliteit met Schorpioen Man

Schorpioen Man en Boogschutter Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Compatibiliteit met Schorpioenvrouwen

Schorpioen Vrouw en Boogschutter Man