Compatibiliteit met Schorpioen en Weegschaal

Deze relatie kan fysieke, emotionele en seksuele aantrekkingskracht creëren. Weegschaal zal Schorpioen echter soms overweldigender vinden. Het geheim van vreugde is om een ​​gemeenschappelijk punt te vinden om te delen dat plezier en voldoening geeft aan beiden. Er is een wederzijdse aantrekkingskracht tussen de charmante allure van Weegschaal en de sexappeal van Schorpioen.
Schorpioen-Weegschaal-compatibiliteit

Weegschaal is het teken van relaties, of het nu gaat om amoureuze affaires, beste vrienden, extreme vijanden of nauwe vrienden en verwanten. En Schorpioen is het teken van seks en diepe verlangens. enthousiast over alles, maar Scorpios zijn enkele van die gelukkige mensen die een paar shakes, rammelaars en hun Libran-liefhebbers kunnen verleiden. Weegschaal-Schorpioen-compatibiliteit Met hun nooit eindigende behoefte om de helft van een harmonieus en gelukkig gezin te zijn, denken weegschalen dat ze graag bezeten zijn, zowel op mentaal als op fysiek vlak. te veel voor de mentaal gemotiveerde Weegschaal, die het leven graag licht en luchtig houdt. Zolang ze hun knuffels zorgzaam en strelend kunnen houden zonder ingewikkeld en claustrofobisch te worden, zouden beide geliefden moeten lachen.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man Compatibiliteit

Schorpioen Man en Weegschaal Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw  Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Weegschaal Man