Compatibiliteit met Schorpioen en Maagd

Omdat beide dat zijn praktisch en intelligent, deze combinatie zal goed werken. Maar emotioneel zijn deze tekens verschillende werelden, Schorpioen heeft intense gevoelens, brandende verlangens en is vaak overgeleverd aan zijn of haar eigen emoties, terwijl Maagd gelooft in het beheersen van hen. Schorpioen is veeleisend, zo zullen de betrouwbare gewetensvolle kwaliteiten van Maagd waarderen.
Als er iets is dat Maagden niet aankunnen, is het vuil. De eerste vangst die dit paar tegenkomt, is reinheid. Net zo de Schorpioen rent rond en draait de toverstok omhoog en omlaag de lichten, de Maagd zal op jacht zijn, de woning controleren voor stof en vuil in elk hoekje en gaatje.

Schorpioen-Maagd compatibiliteit

Dit stel kan krijgen op vrij goed, hoewel ze het vaak beter doen op familiale basis of een zakelijke basis. Maar in de seksuele inzet kan dit van korte duur zijn liefde. Het kan beslist moeilijk zijn voor de Vestaalse Maagd om de De Plutonische passie van Schorpioen. Hoewel Maagden tot het aardse element behoren, waardoor ze buitengewoon solide en vol gevoel zijn, worden ze daardoor geregeerd Mercurius, waardoor ze mentaal veel gemotiveerder zijn. Als resultaat, na enkele sensationeel stomende en buitengewoon sensuele sessies met hun witgewassen minnaar, de Maagd kan besluiten dat het allemaal een beetje vermoeiend is.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man  Compatibiliteit

Schorpioen Man en Maagd Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw  Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Maagd Man