Compatibiliteit met Schorpioen en Tweelingen

Omdat ze tegengestelde tekens zijn en ook een stimulerende combinatie zijn, stoten de Tweelingen en de Schorpioen af ​​en trekken ze aan. Tweelingen zijn op zichzelf staand, terwijl Schorpioen van vrijheid en onafhankelijkheid houdt. Beiden zijn van nature drukke en actieve mensen, dus een onderlinge uitwisseling komt gemakkelijk voor hen uit. Deze twee zijn net zo tegengesteld als krijt en kaas.
Het is niet zozeer dat ze tegenpolen zijn, ze hebben absoluut niets gemeen. Het leven zal een beetje rooskleuriger zijn als de tweeling Venus in Stier of Kreeft heeft. Gemini's zijn de prachtige vlinders van de dierenriem, die elke vijf minuten in verschillende richtingen willen vliegen, terwijl Schorpioenen niet echt zo rusteloos zijn.

Schorpioen-Tweelingen-compatibiliteit

Geminis hebben gewoon niet de diepte waarnaar hun Scorpion-zwanen zoeken. En Schorpioenen hebben niet de intellectuele reikwijdte waar de tweeling dol op is. Gemini's worden geregeerd door het machtige dwergkwik, de gevleugelde boodschapper van de goden, die hen rond laat rennen als demente derwisjen. Wanneer een Gemini-kerel valt voor een Schorpioen-vrouwtje, kan hij zich misschien laten gelden als ze te sterk komt. Toch zal hij meer moeten verzinnen dan alleen zijn gebruikelijke puckachtige geklets, wil hij ervoor zorgen dat dit meisje van hem houdt. Draai de rollen om en je zult je hoed moeten vasthouden.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man  Compatibiliteit

Schorpioen Man en Gemini Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Scorpio Woman-compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Gemini Man