De Schorpioen-man en een Waterman-man hebben een betere compatibiliteit in hun relatie, omdat de chemie tussen hen gewoon geweldig is. Hoewel er verschillen tussen hen zouden zijn, doen ze er alles aan om deze te wissen. De Schorpioen-man zou veel bezitterig zijn dat het Waterman-meisje zou irriteren. Zij zou op haar beurt extravert zijn, waardoor hij zich onzeker zou kunnen voelen over het leven.
Maar dan hebben ze een sterke wilskracht en een wederzijds doel in het leven dat hen samenbrengt. Hoewel er een gebrek aan compromissen en warmte zou zijn, dwingen bepaalde redenen hen om voor het leven samen te zijn. De Schorpioen-man is iemand die niet als vanzelfsprekend kan worden beschouwd en het Waterman-meisje zou buiten de grenzen zijn dat het onmogelijk zou zijn voor andere tekens om het leven met dit duo voort te zetten dan zijzelf.

Compatibiliteit Schorpioen Man-Waterman Vrouw

Beroemde Schorpioen-Waterman-paren

&stier; Owen Wilson en Sheryl Crow

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou hier geen romantiek en passie te zien zijn met dit paar dat compatibiliteit totaal uitgesloten is. Macht heerst in deze combinatie en niet romantiek.

Ook vinden beiden dat passie en romantiek tijdverspilling is. Ze hebben andere belangrijke taken in het leven te vervullen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Hoewel de Schorpioen-man en de Waterman-vrouw niet gemaakt zijn om goede vrienden voor het leven te zijn, bestaat de geest van kameraadschap wanneer een van hen een lichte dominantie over de ander heeft. Er zou een constante strijd om de macht zijn in hun beider leven en wanneer ze besluiten om hun krachten samen te culmineren, dan zou dit een formidabele kameraadschap zijn die door geen enkele andere macht op aarde kan worden verbroken.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Schorpioen-man en de Waterman-vrouw delen geen compatibel huwelijk. Verbintenis is hier uitgesloten, maar ze kunnen bij elkaar blijven met een wederzijdse vertrouwensband tussen hen. Iedereen weet dat hij of zij niet kan overleven zonder de ander in deze slechte wereld. Ze weten ook heel goed dat ze niet in een compatibel huwelijk kunnen zijn met een ander sterrenbeeld.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou de band zijn die dit duo samenbindt, ondanks de verschillen in hun meningen. Ze delen deze spanning samen als een avontuur. Het Waterman-meisje domineert de seksuele scene en de Schorpioen-man zou graag verwend worden. Er bestaat hier een grotere mate van compatibiliteit tussen de Schorpioen-man en het Waterman-meisje.

Het eindspel

Dit is een combinatie waarbij als het einde in zicht is, het voor beide een zeer slechte situatie zou zijn. Er zouden veel aanvallen en tegenaanvallen komen en er was geen toenadering in zicht. Als het individu moet overleven, moet hij of zij bereid zijn af te zien van wederzijdse bronnen op de kaarten. Er zou voor beide geen weg meer terug zijn.

www.findyourfate.com Beoordeling 11/10