Compatibiliteit met Schorpioen en Stier

Deze zijn tegengesteld tekens. In een liefdesrelatie is deze factor vaak onweerstaanbaar fysieke aantrekkingskracht aanvankelijk, maar wanneer deze afneemt, het tegenovergestelde gebeurt tenzij beide meer dingen gemeen hebben. Beiden zijn jaloers en bezitterig, dus wederzijds vertrouwen is essentieel. Zulke intense gevoelens kan soms een turbulente haat-liefde-vriendschap veroorzaken. Deze twee tekens zwaaien naar elkaar vanaf tegenovergestelde uiteinden van de dierenriem.
Deze twee kunnen elkaar als gekke magneten aantrekken. Stier wordt geregeerd door Venus, die antwoord geeft op amour en fatale attracties, terwijl Schorpioen wordt geregeerd door krachtige, psychologische Pluto en doelbewust sexy Mars.

Schorpioen-Stier-compatibiliteit

Omdat deze zijn beide vaste mensen, hun relatie zal fantastisch trouw zijn en prachtig genereus. Het zal wees ook voornamelijk bezitterig. Beide tekens willen de andere bezitten, niet alleen fysiek maar ook op een meer mentaal niveau. Het wonderbaarlijke is dat ze er allebei dol op zijn. Zelfs als hun meer van liefde op zijn laagst is niveau, er is niet het minste vermoeden dat ze uit elkaar gaan. Er is een starheid aan deze relatie, het is intrinsiek onverzettelijk en woest gemaakt.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man  Compatibiliteit

Schorpioen Man en Stier Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw  Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Stier Man