Compatibiliteit met Schorpioen en Waterman

Tenzij Schorpioen een compromis sluit, zal de relatie problemen veroorzaken. Waterman's liefde voor onafhankelijkheid en vrijheid zal Schorpioen angstvallig opwekken zoals hij wil bezitten, wat wordt ontkend. Schorpioen vraagt ​​veel van zichzelf en van anderen, maar Waterman zal tegen overheersing in opstand komen. Sommige Watermannen zijn gewoon te vluchtig, luchthartig en wispelturig voor woorden, waardoor hun Schorpioen-amour in het koude zweet uitbarst.
Schorpioen-Waterman compatibiliteit

Ze weten nooit wat er gaat gebeuren en ze haten het. Waterman-Schorpioen-compatibiliteit Hoewel beide tekens heel diep nadenken over allerlei soorten oorzaken, doen ze het op verschillende manieren - Waterman is filosofisch, terwijl Schorpioenen psychologisch zijn. Avontuurlijke boogschutters proberen ook graag iets een keer - en dat kunnen ook hun Schorpioenliefhebbers zijn. Het pad van ware liefde zal een stuk soepeler verlopen als hun Venus zich in elkaars zonnetekens nestelt. Ze zullen allebei doordrenkt zijn met een beter begrip van hun verlangens.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man  Compatibiliteit

Schorpioen Man en Waterman Vrouw

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en
de Waterman Man