Taurus Vrouw Met Schorpioen Man Compatibiliteit

De Stier-vrouw en de Schorpioen-man zijn over het algemeen compatibel in een relatie. De Taurus-vrouw moet echter veel toegeven of opofferen om de relatie gaande te houden. Beide zijn sterke tekenen en daarom zouden er regelmatig frontale botsingen zijn. Ook de mysterieuze aard van de Schorpioen-man zou de Taurus-vrouw in grotere mate irriteren.
Als ze allebei van plan zijn om het eens te zijn en de ander zijn of haar ruimte te geven, zou er goedheid zijn. Deze combinatie zou het goed doen in seks, omdat Stier standvastig is en de Schorpioen intens van passie is.

Taurus Vrouw-Schorpioen Man Compatibiliteit

Beroemd stelletje Stier-schorpioen

• Uma Thurman en Ethan Hawke

• Jessica Lange en Sam Shepard

• Penelope Cruz en Matthew McConaughey

• Candice Bergen en Louis Malle

• Laci en Scott Peterson

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel romantiek in deze relatie zitten, maar het zou voldoende zijn om de relatie op het goede spoor te houden. Schorpioenmannen staan ​​niet bekend om hun romantiek of hun tentoonstelling. Maar er zou intimiteit, binding en opwinding zijn met dit duo. Hoewel er niet te veel passie en uiterlijke expressie kan worden gezien, is dit een van de combinaties voor het juiste gevoel voor romantiek dat nodig is voor verkering.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Stiervrouw en de Schorpioenman zijn niet gemaakt om goede vrienden te zijn in het leven. Schorpioenen zijn over het algemeen niet bedoeld om vrienden te maken. Ze zijn eenlingen, maar als ze zich aan een persoon houden, zijn ze loyaal en trouw genoeg. Als de Taurus-vrouw een vriend voor het leven nodig heeft, kan ze beter iemand anders vinden dan de Schorpioen-man.

Compatibiliteit voor huwelijk

Deze combinatie van een Taurus-vrouw en een Schorpioen-man is zeer compatibel voor het huwelijk. Ze nemen de relatie te serieus. Zelfs kleine flirts buiten het huwelijk zouden een twistpunt in de relatie zijn. De Stier zou te bezitterig zijn, terwijl de Schorpioen heel gevoelig en sensueel zou kunnen zijn. Hij houdt haar graag onder zijn voortdurend toezicht. De buitenwereld betekent niets voor hen als ze samen zijn. Maar dan zouden loyaliteit, toewijding en oprechtheid de belangrijkste kern van dit paar zijn.

Compatibiliteit voor seks

Voor dit duo is seks het brood des levens. Seksuele aantrekkingskracht is het kernthema van deze relatie. het wordt gebruikt als een soort emotionele band die hen voor het leven samenbindt. Beiden zien seks ook als vermaak en zorgen ervoor dat de andere helft even tevreden is. Ze brengen graag een lange tijd samen door in deze act en het voorspel. De sensuele Schorpioen vindt alle manieren om de Stier-vrouw seksueel aan te trekken.

Het eindspel

Als de relatie op het punt staat te eindigen, zou het bloedvergieten zijn. Beiden beschouwen scheiding als een soort verraad aan wederzijds vertrouwen en toewijding in het leven. De Taurus-vrouw doet er alles aan om zelf alle materiële middelen te vergaren, terwijl de Schorpioen-man erop uit is om het zelfrespect en het prestige van zijn meisje af te nemen. Er zou geen plaats zijn voor toenadering en het zou een permanent ultimatum zijn voor het duo.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10