Compatibiliteit met Schorpioen en Leeuw

Deze twee krachtige tekens met een sterke wil kunnen uitstekend blijken te zijn, tenzij ze de ander proberen te beheersen of te domineren. Er is geen limiet aan wat ze bereiken als hun doelen samenvallen en ze samen streven. Leo openhartig en open, zal de geheime, subtiele manoeuvre van Schorpioen niet begrijpen en Leo zal ze vaak afkeuren. Leo is een symbool van ware liefde. De 'S' in Schorpioen staat voor seks.
Schorpioen-Leeuw-compatibiliteit

Als die liefde en seks bij elkaar komen, heb je een winnende combinatie; en het is elke keer bingo. Leo-Scorpio Compatibiliteit Beide onvermurwbare amours willen de ander domineren, op hun ene zoete manier. Leeuwen opereren openlijk en maken er geen doekjes om de baas te zijn, terwijl Scorpios in het geheim achter de schermen plannen maakt en psychologische gezelschapsspelletjes bedenkt en plant. Op het moment dat de zoektocht naar macht primordiaal wordt, zullen beide partners hun geheime wapenseks gebruiken. Als de liefde blijvend is, moeten deze twee allebei leren om meer toe te geven en niet zo ongelooflijk onverzettelijk te zijn.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Scorpio Man
Compatibiliteit

Scorpio Man  Compatibiliteit

Scorpio Man en Leo Woman

Schorpioen Vrouw
Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw  Compatibiliteit

Schorpioen Vrouw en Leo Man