Waterman en Maagd compatibiliteit

Er zijn contrasten tussen de twee tekens van Waterman en Maagd. Het benadrukt een mentaal en intellectuele affiniteit in plaats van een diepe emotionele band. Maagd is rationeel, intelligent, analytisch en soms koel terwijl Waterman kan emotieloos, afstandelijk en niet betrokken zijn. Maagd is voorzichtig, beheerst, en orthodox, maar Waterman kan onvoorspelbaar, temperamentvol en soms onconventioneel.
Als ze het hebben over aan de slag gaan zaken samen dan zouden ze op weg kunnen gaan naar succes. Maar als het liefde is waar ze naar op zoek zijn, kunnen ze een gevecht krijgen van een schok.

Waterman en Maagd compatibiliteit

Als beide van hen hebben Venus bezwijmd in het liefhebben en geven van tekens zoals Leeuw of Weegschaal voor de Vestaalse Maagd of Vissen voor de luchtige Aquarius, zullen ze dit zijn een veel teerhartig tweetal. Maar als plaatsingen in hun hitlijsten dat niet zijn vurig en verliefd, ze konden nooit ontdekken wat ze voor elkaar betekenen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man Compatibiliteit

Waterman Man en Maagd Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw  Compatibiliteit

Waterman Vrouw en Virgo Man