Waterman en Weegschaal Compatibiliteit

Dit paar klikt de eerste keer dat hun ogen elkaar ontmoeten in een volle kamer, omdat het mentaal is magie wanneer deze twee samenkomen. De vindingrijkheid en inventiviteit van de onorthodoxe Waterman zal de levendige Weegschaal voor zes kloppen, omdat deze mensen zijn altijd op zoek naar maatjes die slim en briljant zijn gesprekken zullen boeiend zijn, hun gelach en hun enthousiasme infectious.
Maar als het op weelderige liefde aankomt, kan de Waterman ontdekken dat ze dat hebben gedaan meer afgebeten dan ze kunnen kauwen. Uranus, de heerser van de waterdrager, is een verbijsterende planeet die opduikt en optocht wanneer je het het minst verwacht het achterlatend, een chaos en verwarring achterlatend in zijn gekke kielzog.

Waterman en Weegschaal Compatibiliteit

Liefde kan een weg vinden voor dit stel en het maakt niet uit welk geslacht welk teken is. Het kan duren veel hard werken. Als de Weegschaal bijvoorbeeld hun Waterman komt terug voor meer bepantsering, dan moeten ze elk geslacht krijgen boek onder de zon en breng het dan in praktijk.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Man en Weegschaal Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw en Weegschaal Man