Stier Man Met Waterman Vrouw Compatibiliteit

De Stier-man en de Waterman-vrouw zijn niet veel compatibel, omdat beide vaste tekens zijn en ze niet veel gemeen hebben. Aanvankelijk zou alles goed komen, maar na verloop van tijd lijken er verschillen in de relatie op te duiken. De Taurus-man is zo conservatief, terwijl de Waterman-vrouw radicaal is, wat ver uit elkaar ligt. Maar als iedereen om de beurt domineert, zou er goedheid zijn.
Hun loyaliteit bindt hen ook ondanks de meningsverschillen.

Taurus Man-Waterman Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Waterman-paren

• Billy Joel and Christie Brinkley

• Harry and Bess Truman

• Lee Majors and Farrah Fawcett

• Ryan O'Neill and Farrah Fawcett

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel compatibiliteit zijn op het gebied van romantiek voor dit duo. Beiden zijn niet erg geïnteresseerd in liefde en romantiek. De relatie zou praktisch zijn en de Waterman moet worden beschermd door de Stier. De lust van de Taurus-jongens en de fantasie van de Waterman-meisjes kunnen goed met elkaar overweg, hoewel er geen externe tentoonstelling van hetzelfde zou zijn.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het mannetje Stier en het vrouwtje Waterman zijn goede vrienden voor het leven. Ze zijn loyaal en toegewijd aan elkaar. Ze delen een gemeenschappelijke visie, het Waterman-meisje geeft de inspiratie en de Taurus-man doet het fysieke werk. De vriendschapsband zou samen jarenlang intact blijven.

Compatibiliteit voor huwelijk

Deze twee maken een compatibel huwelijksleven. Hun wederzijds positieve karakter en conservatieve waarden nemen hen samen op weg naar een gelukkig huwelijk. Ze zijn erg betrouwbaar voor de ander. Beiden dwalen niet af buiten de relatie. Iedereen houdt ervan om de relatie in positieve zin voort te zetten en daarom zou er niet teruggekeken worden.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een belangrijke bron van voldoening en vervulling zijn voor de relatie van dit duo. De Taurus-man, die erg sensueel is, geeft zijn partner alles wat ze wil. Het Waterman-meisje daarentegen stelt hem in staat zich op onbekend terrein te begeven, wat voor beiden wederzijds comfort biedt.

Het eindspel

Wanneer de Taurus-man en de Waterman-vrouw besluiten uit elkaar te gaan, zou het voor beiden een bitter afscheid zijn. Aangezien ze allebei zwaar in deze relatie zouden hebben geïnvesteerd, zou het zowel financieel als mentaal een enorme klap zijn. Wederzijdse middelen worden een knelpunt bij het delen, er zou geen troost zijn voor beide.

www.findyourfate.comBeoordeling 9/10