Compatibiliteit met Stier en Waterman

Dit zijn er twee extreem vastberaden tekens die in wezen gescheiden van aard zijn. Stier zal zijn onvoorspelbaarheid niet begrijpen en wanneer Waterman dat wil om vrij en afstandelijk te zijn vindt hij / zij Stier bezitterig. Men moet geven manier. Waterman heeft een natuurlijk verlangen om genegenheid met velen te delen mensen, maar Stier is veel gereserveerder met zijn gevoelens.
Stieren zijn echt geweldig, maar op een slechte dag kan een stier net zo eigenwijs zijn als een ezel en een Waterman, die meestal vol plezier is, een grappig doen en zo onverzettelijk zijn als een zak cement. Wanneer thest twee maken een standpunt over iets, de wereld zou om hun heen kunnen crashen lugholes en ze wilden niet toegeven.

Compatibiliteit met Stier en Waterman

Ze zullen allebei heerlijk zijn loyaal en als ze een stevige basis voor hun zaak hebben, zullen ze vasthouden als lijm aan elkaar door dik en dun. Als ze elkaar bijvoorbeeld hebben ontmoet op jonge leeftijd, toen ze allebei blut waren, konden ze ontdekken dat het Het is moeilijk om het fantastisch licht te laten trippen als alles wat je bezit in de wereld is een half blik gebakken bonen. Maar de ondernemende Waterman zal het laten zien stier met een brein waar ze doorheen kunnen trekken. en dat zullen ze!

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens
Compatibiliteit
Stier Mens compatibiliteit

Stierman en Waterman-vrouw

Stier Vrouw
Compatibiliteit
Stier Vrouw compatibiliteit

Stierman en Waterman-vrouw