Taurus Vrouw Met Waterman Man Compatibiliteit

De Stier-vrouw en de Waterman-man maken geen verenigbaar partnerschap voor huwelijk of relatie. Beide zijn koppige tekens en houden vast aan hun idealen en ideeën in het leven. Maar dan kan de Waterman-man haar leren plezier te hebben in het leven en kan het Taurus-vrouwtje stabiliteit in zijn leven brengen. Het te conservatieve Taurus-meisje en de uitgaande Waterman-man hebben niets gemeen om mee te slepen.
De te grote interesse van de Taurus-vrouw in geldelijke voordelen zou deze relatie ook voor het ergste verpesten.

Taurus Vrouw-Waterman Man Compatibiliteit

Beroemd Stier-Waterman-paar

&stier; Uma Thurman en Arpad Brusson

&stier; Valerie Bertinelli en Eddie Van Halen

&stier; Nora Ephron en Carl Bernstein

Compatibiliteit voor romantiek

Er is niet veel romantiek bij dit duo betrokken, aangezien Waterman hier niet veel mee bezig is. Hij neemt zijn partner als vriend en heeft geen speciale gevoelens voor haar. Hij houdt haar de hele dag bezig zodat er geen tijd meer zou zijn voor romantische moves. De Taurus-vrouw is meer gericht op materiële bezittingen en Waterman is meer gericht op de buitenwereld dat ze op dit gebied een gescheiden leven leiden.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Waterman-man en de Stier-vrouw maken een van de beste vriendschappen onder de dierenriem. De Waterman-man is menselijker van aard, terwijl het Taurus-meisje een beetje voor hem moet buigen omdat ze niet iemand is die zo gemakkelijk vrienden maakt, omdat ze introvert is. Hoewel ze niet erg vriendelijk was, zou ze uiteindelijk toegeven aan zijn vriendschap, liefde en loyaliteit.

Compatibiliteit voor huwelijk

Het Taurus-vrouwtje en het Waterman-mannetje zijn niet compatibel voor het huwelijk. Maar ze blijven bij elkaar alleen omwille van de buitenwereld. Ze zijn te koppig om elkaars positieve kanten toe te geven. De Waterman vindt troost in de buitenwereld, terwijl het Taurus-meisje erg betrokken zou zijn bij de zorg voor haar huis, zodat ze geen tijd zouden vinden voor onverenigbaarheid of misverstanden in het huwelijk. De bezitterigheid van de Stier richt ook grote schade aan in het huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Het duo is ook niet compatibel genoeg voor seks. Stier is te sensueel en fysiek opgewonden, terwijl de Waterman wordt gewekt door fantasieën en virtuele bewegingen. Er zou hier dus geen wederzijds belang zijn voor beide. Hoewel de Waterman af en toe tevreden zou zijn met seks, is de fysiek verlangende Stier meestal uitgeput van al zijn energie.

Het eindspel

Als het einde van de weg voor deze twee is, zou er veel vuurwerk zijn. Beide zijn koppige tekenen, het einde zou een geweldige climax zijn. De Taurus-vrouw toont snel haar humeur en domineert graag de Waterman. Aan de andere kant is hij niet iemand die toegeeft en snel verlaat het toneel. De omstanders zouden het zwaarst getroffen worden door dit eindspel.

www.findyourfate.com Beoordeling 2/10