Waterman en Steenbok compatibiliteit

Deze relatie zal onderhevig zijn aan stemmingswisselingen, routine en attitudes. Veel persoonlijke aanpassingen zullen echter aan beide kanten moeten worden doorgevoerd deze zijn misschien niet gemakkelijk te bereiken omdat Aquarius onafhankelijk is en koppig over persoonlijke ideeën, terwijl Steenbok nooit kan doorgronden waarom Waterman soms onvoorspelbaar en grillig wordt.
Deze gedrag ondermijnt het verlangen van Steenbok naar stabiliteit en veiligheid Het eerste dat de zorgvuldige Steenbok moet uitzoeken, is of hun Aquarius Amor wordt geregeerd door ongebruikelijke Uranus of veiliger Saturnus.

Waterman en Steenbok compatibiliteit

Als het zo gering is heerser Saturnus, dan zal de Aquarius in kwestie zo Saturnus zijn lijken op de prachtige geiten. Als de Aquarius wordt geactiveerd door onorthodoxen Uranus, dit tweetal zal óf als een gekke klok tikken een relatie van uitersten zijn voor een Uranische Waterman en een zorgvuldige Steenbok, maar als het leidende licht van de waterdrager Saturnus is, zullen ze verwant zijn geesten. Wat de slimme Steenbok nooit mag vergeten als ze gevonden hebben een van deze waterdragers is die van Watermannen in alle soorten en maten hebben wat avontuur en opwinding nodig om hun leven op te vrolijken. en als ze haal het niet van hun naasten, ze zullen iets drastisch doen om het tot stand te brengen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Man en
Steenbok Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw en
Steenbok Man