Waterman en Boogschutter Compatibiliteit

Daar is een sterke affiniteit tussen een Boogschutter en een Waterman maakt een sterke impact op de ander alleen als dat nodig is. Beide hebben een onafhankelijke inslag en vrijheid nodig hebben. Ze zullen veel mensen aantrekken en deel het resulterende plezier en de wederzijdse voordelen. wanneer deze twee komen samen, ze leren elkaar de abc's van amour door hun geweldige honger naar kennis.
Er is bijna niets dat zal niet opduiken in de gesprekken van dit stel. De liefde zal groeien zoals deze twee discussiƫren en debatteren van zonsopgang tot zonsondergang.

Waterman en Boogschutter Compatibiliteit

Hun intellectueel rapport zal verrukkelijk zijn en ze kunnen met elkaar communiceren tot de aarde gaat plat. Dat geeft ze een voorsprong wanneer dat nodig is los romantische rimpels op, want ze zullen elkaar begrijpen. Seksueel is Boogschutter een teken dat de Waterman echt grip kan krijgen Dit paar is klaar voor stapels seksueel plezier en spelletjes. Samen kan beginnen aan een sympathieke reis van emotionele verkenning, afdalen avenues of amor die andere stellen kunnen tegenkomen als doodlopende wegen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Man en
Boogschutter Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw en
Boogschutter Man