Compatibiliteit met Waterman en Schorpioen

Beiden zijn sterk gewild en vastberaden, dus als ze hun gecombineerde krachten kunnen kanaliseren in een gemeenschappelijk doel, grote prestaties zijn mogelijk.Scorpio is intens emotioneel en van nature gepassioneerd, terwijl Waterman graag voelt vrij om interesses met veel mensen te delen. Als Schorpioen daar domineert kan een botsing zijn en de kloof zorgt ervoor dat de Waterman kan scheiden snel.
Compatibiliteit Waterman en Schorpioen

Schorpioen beschouwt liefde als een intens persoonlijke kwestie, terwijl Waterman behandelt het als universele liefde. Tenzij dit verschil is duidelijk begrepen tussen de twee, zal Schorpioen die Waterman voelen is te onpersoonlijk en afstandelijk en hun combinatie zal niet gedijen. Astrologisch gezien hebben ze alleen hun vaste tekens gemeen, maar door de elementen van vast water en lucht samen te voegen en we krijgen een koude-ijsrelatie. Zelfs als dit tweetal tirade de hele tijd thuis, van zonsopgang tot zonsondergang of nooit een piepgeluid uiten en slaap in aparte kamers, ze zullen een verenigd front aan de wereld presenteren. Na een dag zwoegen de Schorpioen houdt ervan om in een knus bed te zakken terwijl de Aqauriër gaat graag vissen.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Man en
Schorpioen Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw en
Schorpioen Man