Waterman en Ram compatibiliteit

Ram en Aquarius zijn compatibel. Beiden kunnen een enorme kracht genereren, dus veel hangt ervan af of het constructief wordt gebruikt. Waterman zal het initiatief en de onafhankelijkheid van Ram niet temperen, terwijl Ram waardeert zulke vrienden. Ram houdt van alles wat nieuw is, is geïnteresseerd in de Waterman ongebruikelijke manieren, maar als Waterman op een gepaste manier onvoorspelbaar wordt tijd, Ram zal geïrriteerd en ongeduldig zijn.
Er is iets van de schoolvriend lucht naar dit tweetal, ook al ontmoeten ze elkaar alleen voor de Ze zijn lekker ondeugend en meer dan een mijt ondeugend wanneer ze samenwerken en ze elkaar voor altijd jong van hart houden.

Waterman en Ram compatibiliteit

Het plezier en vuur van de Ram Ram zal echt een mentaal gemotiveerde Waterman aanspreken, die houdt van de verve en vitaliteit die de Arian kan bieden. En omdat ze geregeerd door de onconventionele Uranus, kan de Arian altijd op hun vertrouwen Waterman-vriend om iets goddelijks en anders te doen en impulsief te handelen. Geen van beide ze zullen gekweld worden door het groene oog van jaloezie over wat de ander men zou kunnen zijn.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Man en Ram Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw en Ram Man