Waterman en kanker compatibiliteit

Kanker gevoelige gevoelens en vasthoudende emoties kunnen de Waterman storen die tijd nodig heeft voor onafhankelijke en afstandelijke actie. In zekere zin waterman is universeel in plaats van een persoonlijke minnaar die graag interesses deelt en genegenheid met vrienden en de mensheid. Verrassend genoeg is dit paar kunnen charmante vrienden zijn.
Watermannen zijn dat eigenlijk bijna altijd beter als maatjes dan als partners in passie en dat boeiend De kankerachtige kwaliteit van zorg en verwennerij maakt ze tot fantastische vrienden. Ze zijn heerlijk ijverig naar hun naasten en de Waterman zal ervan genieten als de beschermende handen van de Krab opkomen.

Waterman en kanker compatibiliteit

Altijd als ze bij elkaar komen, wordt het één lange lach. In feite zijn krabben dat ook zulke gevoelige schaaldieren dat ze zullen worden gehinderd en verbijsterd door de romantische reputatie van hun onorthodoxe Aquarius-tegenhanger.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Man en Kreeft Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman-vrouw en Kreeft-man