Waterman en Tweelingen compatibiliteit

Tweelingen kan een afstandelijke of onvoorspelbare stemming van Waterman accepteren en is mentaal gestimuleerd door zowel de originaliteit als de inventiviteit van Aquarius onconventionele en veranderlijke kwaliteit van deze vriendschap houdt het vast Als de Aquarius wordt geregeerd door ongebruikelijke Uranus en niet stabiel Saturnus, de Tweelingen zullen dol zijn op het idee niet te weten wat er aan de hand is volgende te gebeuren.
Communicatie is absoluut aan de orde van de dag voor dit dynamische duo en ze kunnen praten over alles dat wordt begrepen in het universum.

Waterman en Tweelingen compatibiliteit

Een romantische relatie tussen deze twee zal geen wijn en rozen zijn. Als het Aqauarian heeft Venus in het Visteken van Vissen of de Tweeling heeft Venus bij het strelen van Kreeft zal hun relatie romantischer klinken maar anders zijn ze allebei licht en luchtig in de slaapkamer en wanneer ze de liefde bedrijven, zal het meer zijn als een zwoele adem van schoonheid lucht op een prachtige ochtend en dan een stortvloed van donder en bliksem binnen een zomerstorm. Als ze niet oppassen, kan seks veranderen van koel en zorgeloos streelt naar koude en berekenende voleinding.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man Compatibiliteit

 Waterman Man Compatibiliteit

Waterman Man en Tweeling Vrouw

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw en Tweeling Man