Schorpioen liefdeswedstrijd

Schorpioenen kunnen het beste worden gecombineerd met andere watertekens of als alternatief hun gratis aardetekens in een liefdeswedstrijd.

Ze zijn adaptief, emotioneel gedreven en zijn zeer intuïtief in de liefde. Schorpioenen passen ideaal bij de andere watertekens en kunnen compatibel zijn met de aardetekens. Ze hebben moeite de luchttekens te begrijpen en botsen frontaal met de vurige tekens.

Schorpioen met Ram

Er is wederzijdse liefde en respect tussen hen. Er zou ook veel transparantie en passie bij komen kijken.


Schorpioen met Stier

Hoewel het tegenovergestelde tekens zijn, zou er een haat-liefdeverhouding zijn voor de wedstrijd. Maar turbulente tijden zijn hier te vinden.

Schorpioen met Tweelingen

Er zouden problemen zijn in deze relatie omdat Tweelingen mysterieus is en Schorpioen een hekel heeft aan geheimen. Wederzijds vertrouwen ontgaat dit duo.

Schorpioen met Kreeft

Dit is een combinatie waarbij toewijding de sleutel is. Liefde, passie, delen en zorgen binden hen voor het leven samen.

Schorpioen met Leeuw

Beiden zijn erg gepassioneerd en intens in hun relatie. Maar er kan af en toe een machtsstrijd zijn.

Schorpioen met Maagd

Ze genieten van een diepe verbinding met een sterke basis die ongrijpbaar zou zijn voor een derde persoon.

Schorpioen met Weegschaal

Dit duo kan beter als vrienden blijven dan als geliefden. Ze moeten elkaars minpunten overzien om te matchen in liefdesaffaires.

Schorpioen met Schorpioen

Dit is een geweldige combinatie in de liefde. Als ze gemeenschappelijke doelen en ambities hebben, dan zou dit de hemel zijn.

Schorpioen met Boogschutter

Er zit veel passie in deze combinatie, maar er ontstaan ​​regelmatig uitdagingen. Onderlinge compromissen kunnen wonderen doen.

Schorpioen met Steenbok

Dit zou een geweldige match zijn als het duo van plan is om samen te werken. Moet zich echter ontdoen van het proberen de ander te beheersen.

Schorpioen met Waterman

Omdat beide zeer krachtige tekens zijn, ontstaan ​​er af en toe verschillen in deze relatie. Meningen moeten worden gecompromitteerd voor goedheid.

Schorpioen met Vissen

Deze waterige tekens hebben een grote aantrekkingskracht tussen hen. Er zou veel liefde en passie tussen hen zijn.