Stier Vrouw Met Boogschutter Man Compatibiliteit

De Boogschutter-man is een avontuurlijke kerel die altijd vrijheid en onafhankelijkheid wil krijgen. Maar de Taurus-vrouw is precies het tegenovergestelde, gereserveerd van aard. Op de een of andere manier worden deze twee tegengestelde tekens aanvankelijk aangetrokken. Zijn flirts brengen hem in de buurt van het veiligheidsbewuste Taurus-vrouwtje. Maar dan is de langetermijnvooruitzichten van deze combinatie een groot vraagteken.
De aanvankelijke aantrekkingskracht maakt plaats voor frustratie in het midden en er zouden geen gemeenschappelijke belangen zijn om de relatie geaard te houden.

Stier Vrouw-Boogschutter Man Compatibiliteit

Beroemd Stier-Boogschutterpaar

• Michelle Pfeiffer en John Malkovich

• Barbara Streisand en Don Johnson

• Valeria Bertinelli en Steven Spielberg

Compatibiliteit voor romantiek

Zowel de Stiervrouw als de Boogschutterman zijn niet erg geïnteresseerd in romantiek en passie.

Boogschutter zou zeer tevreden zijn met een vriendelijk gebaar van de Stier-vrouw. Ze zou meer dan blij zijn als haar financiële verplichtingen worden nagekomen en haar maag vol is. Passie heeft voor beiden geen hoge prioriteit in het leven. In plaats daarvan richten ze hun energie op constructieve doeleinden met betrekking tot de mensheid als geheel.

Compatibiliteit voor vriendschap

Dit paar maakt geen goede vrienden in het leven. Boogschutter is iemand die heel open is en vrienden maakt met bijna iedereen die hij tegenkomt. Zijn charme trekt mensen naar hem toe door de kudde. Dit zou van invloed zijn op de gevoelens van de Taurus-vrouw die gereserveerd is en niet erg bereid is om met iemand vrienden te zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou geen betere compatibiliteit zijn in het huwelijksleven tussen een Boogschutter-man en een Stier-vrouw. Tenzij ze de zeldzaamste onder hun dierenriem zijn, gaat deze relatie niet werken. Ze houden zich echter aan de toezegging die ze zouden hebben gedaan. De een doet geen moeite om de ander tevreden te stellen. Het geduld van het Taurus-vrouwtje houdt de relatie gaande. Maar ze weet niet dat de Boogschutter-man nooit ten goede zal veranderen in het leven.

Compatibiliteit voor seks

Er zou niet veel compatibiliteit zijn als het gaat om seks met dit duo. Dit komt omdat de Boogschutter-man niet veel geïnteresseerd is in seks en sensuele genoegens, terwijl de Stier-vrouw ernaar hunkert. Maar dan zou ze niet tevreden zijn met hem. Ze zou het beu worden om hem naar bed te lokken of te verleiden.

Het eindspel

Wanneer het einde van de relatie is, zou de Boogschutter er het minst last van hebben. Hij zou ongevoelig zijn voor de kwestie. De Taurus-vrouw daarentegen zou even onaangetast zijn omdat ze geen toegewijde relatie had gehad om de relatie te voelen glippen.

www.findyourfate.com Beoordeling 2/10