Compatibiliteit met Stier en Boogschutter

Stier is een van de stabiele tekens en hij voelt zich veilig als het leven is beslecht. Zijn aard is om op zijn plek te blijven en bezitterig te zijn. Boogschutter is rusteloos, geniet van dingen, verre oorden, reist en heeft zowel mentaal als fysiek veel ruimte nodig. Te veel hiervan blijkt erg verontrustend voor Stier. Maar ware liefde kan nog steeds al deze verschillen overstijgen.
Tenzij iemand ze een trapladder geeft, zullen ze elkaar nooit in het midden kunnen ontmoeten. Compatibiliteit Boogschutter-Stier Deze twee hebben een totaal tegenovergestelde kijk op het leven.

Compatibiliteit met Stier en Boogschutter

Stieren zijn gewoontedieren en vaak spreken daden luider dan woorden voor deze sterke en stille types. Maar Boogschutter heeft een liefdesrelatie met taal en idee├źn. Ze kunnen plotseling in de ban raken van een gedachte en willen er snel vandoor gaan en die dan en daar in praktijk brengen. Wat de runderstieren betreft, dat is het meest onpraktische waar ze ooit van hebben gehoord.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens
Compatibiliteit
Stier Mens compatibiliteit

Stier Man en Boogschutter Vrouw

Stier Vrouw
Compatibiliteit
Stier Vrouw compatibiliteit

Stier Vrouw en Boogschutter Man