Stier Man Met Boogschutter Vrouw Compatibiliteit

Deze twee kunnen gemakkelijk met elkaar overweg omdat geen van beiden te serieus is over het leven. Ze kunnen gewoon makkelijk met elkaar overweg. Er zou hier geen formele relatie zijn en ze zijn gewoon blij met het slordige werk dat de ander doet. Elk hoeft niet te doen alsof de ander en ze hangen gewoon samen in het leven. Alleen het financiële gebied zou hun twistpunt zijn. Als hier een compromis wordt gesloten, zou de relatie gelukzalig zijn.
Taurus Man-Sagittarius Woman Compatibility

Beroemde Stier-Boogschutter-paren

&stier; George Clooney en Sarah Larson

&stier; Bing Crosby en Kathryn Grant

Compatibiliteit voor romantiek

Hoewel er in deze combinatie niet veel romantiek te vinden is, zullen de betrokkenen zich daar ook niet druk om maken.


Ze gaan gewoon met de wind mee. Ze houden van plezier maken, samen seks hebben en houden gewoon van het gezelschap van de ander. Er zouden geen remmingen zijn om hun passies te tonen. Maar dan zou het hier niet te veel romantiek zijn.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het mannetje Stier en het vrouwtje Boogschutter zijn geen goede vrienden. Stier, die een introvert teken is, is niet erg geïnteresseerd in het nastreven van vriendschap op een dieper niveau. Maar de Boogschutter daarentegen is graag vrienden met zowat iedereen die tegenkomt. Er zou echter geen zinvolle vriendschappelijke relatie tussen dit duo zijn. Ze vinden het gewoon leuk om tijd samen door te brengen, maar niet op een vriendelijke toon.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit duo vormt een compatibel huwelijksleven. Er moest echter een compromis worden gesloten over de vrijheidsruimte die de kracht van de Boogschuttervrouw is. Meestal is de Taurus-man bezitterig, wat grote schade aan de relatie kan aanrichten. Er zou hier geen vaste regel zijn en iedereen voelt de prioriteit van de ander en gaat gewoon door. Humor is een gemeenschappelijke band die hen samenbrengt, ondanks de incidentele problemen van het leven.

Compatibiliteit voor seks

Seks is voor beiden een natuurlijke fysieke handeling. Ze willen de ander hier zoveel mogelijk tevreden stellen. Hun beide bedoelingen zouden zijn om samen een leuke tijd te hebben en er zou geen aandacht zijn voor schuld, spijt, hygiëne, locatie en dergelijke. Ze nemen gewoon wat de ander geeft met heel hun hart en ziel.

Het eindspel

Het zou het einde van de weg zijn voor dit duo wanneer de Taurus-man de vrijheid en onafhankelijkheid van de Boogschutter-vrouw probeert te beheersen en te beteugelen. Ze zou van ganser harte uit de relatie stappen en de Stier met zijn middelen achterlaten. Als de Sag-vrouw haar voet op groenere weiden heeft gezet, is er geen weg meer terug.

www.findyourfate.com Beoordeling 6/10