VISHAKA STAR / NAKSHATRA

Vishakha - Truimph ArchVishakha - Truimph Arch

Vishakha wordt geregeerd door Indra en Agni, die de krachten van hitte en bliksem in de atmosfeer vertegenwoordigt. Dit is de "Star of Purpose". Dit is de 16e nakshatra van de dierenriem, variërend van 20°-00' in Tula tot 3°-20' in Vrishchika. Een andere naam van deze ster is Radha, een compliment voor Anuradha, de geboortester van de zon. Het heeft het symbool van een met bladeren versierde triomfpoort. Vishakha niet

onmiddellijke resultaten opleveren, maar wellicht grotere winsten op de lange termijn. Indra en Agni zijn hier gerelateerd aan de landbouw en laten het rijpende effect zien van hitte, regen en seizoensveranderingen.Een persoon geboren in dit Nakshatra is religieus ingesteld en heeft een neiging tot het uitvoeren van riten en rituelen enz., is onstabiel van aard en onvriendelijk. Vishakha die geboren is, heeft een goed geproportioneerd lichaam, maar ze hebben de neiging zwaarlijvig te zijn en zwaarder te worden verstrijken van de leeftijd. Vishakha-mensen kunnen jaloers of begerig zijn voor het succes van anderen. Ze hebben misschien geen sterk sociaal netwerk van vrienden en voelen zich geïsoleerd en alleen tegenover de wereld. Bitterheid en wrok kunnen het gevolg zijn.

Vishakha-kenmerken

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, zullen waarschijnlijk een heel gelukkig huwelijksleven hebben en goede huwelijkspartners zijn. Een man geboren onder deze ster werkt aan verschillende dingen, maar concentreert zich nauwelijks op een van hen. Ze kunnen uitstekend communiceren en ze schrijven en spreken goed.

Vrouwtjes geboren in deze nakshatra zijn mooi en religieus van aard. Ze moeten een goed uitgebalanceerd dieet hebben en moeten regelmatig bewegen om fit te blijven. Ze zullen een zoete tong hebben en stille diplomatieke woordkeuzes. Ze zijn dromers, houden van astrologie, beheerders, moedig, sterk en liefdadig van aard.

Beroemdheden geboren in Visakha Nakshatra

Napoleon Bonaparte, Clint Eastwood, Margaret Thatcher, Boeddha, Jimmy Carter, Alexander de Grote, Demi Moore.

Visakha Nakshatra-Carrière-achtervolgingen

Onderzoekers, wetenschappers, militaire leiders, schrijvers, openbare sprekers, politici, advocaten.

Visakha Nakshatra - gezondheidspunten

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van aandoeningen zoals verlamming, nier- en blaasproblemen, hormoontekorten, problemen met betrekking tot de borsten, armen, voortplantingsorganen en de maag.

Nakshatra: Vishakha

Tempel1: Sri Kumaraswamy
Tempel

Tempel2: Sri Pralayanathar-tempel

Andere tempels voor Vishakha

Rahu Kalam Calculator  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam Calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Baby Names as per Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Sunrise / Sunset Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra Calculator  Nakshatra-rekenmachine

Find Varshoola(Shoolam)   Varshoola(Shoolam)