UTTARAASHADHA STAR / NAKSHATRA

Uttarashadha - slagtand van een olifantUttarashadha - slagtand van een olifant

Uttarashadha/ Uttaradi wordt geregeerd door de Universele Goden (Vishwe Deva). Het is ook bekend als de "Universal Star". Deze nakshatra overspant van 26°-40' in Dhanus tot 10°-00' in Makara. Uttarashadha is introspectief en doordringend en houdt zich bezig met intensiteit, waarbij de resultaten van de laatste meer permanent zijn dan de eerste. Uttaraashadha is het tweede deel van de Nakshatra Boogschutter.

Uttarashadha brengt ons naar de top van onze macht, steun en erkenning, niet zozeer door onze persoonlijke inspanningen, maar met de juiste allianties en steun van alle Goden. Geboren in Uttarashadha kan worden gedreven als een workaholic, extreem volhardend als ze opgewonden zijn, maar als ze hun interesse verliezen, worden ze lui, introspectief en maken ze niet af waar ze aan begonnen zijn.

Uttarashadha-kenmerken

Een sterk geplaatste maan in de geboortehoroscoop van sommige geboren Uttarashadha kan hen een mooie teint geven. De mensen die onder deze nakshatra zijn geboren, vertrouwen anderen niet gemakkelijk en pas nadat ze veel tijd met hen hebben doorgebracht, kunnen anderen toegang krijgen tot de binnenste cirkel van hun vrienden.

De mannen die in deze nakshatra zijn geboren, zijn goede bemiddelaars in elk geschil. Een goede Mercurius die in hun geboortehoroscoop wordt geplaatst, maakt hen tot een goede adviseur of adviseur op elk gebied. Het zijn gewoonlijk predikers, gerespecteerd, nobel, bedwelmend, weifelend van geest en vaak opvliegend.

Nakshatra: Uttarashadha

Tempel1: Sri Brahma Pureeswarar
Tempel

Tempel2: Sri Durga Amman-tempel

Andere tempels voor Uttarashadha

Rahu Kalam Calculator  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam Calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Baby Names as per Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Sunrise / Sunset Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra Calculator  Nakshatra-rekenmachine

Find Varshoola(Shoolam)   Varshoola(Shoolam)