MOOLA STAR / NAKSHATRA

Moola Nakshatra- symbool LeeuwMoola - symbool Leeuw

Moola wordt geregeerd door Nirriti, de godin van de vernietiging. Dit is de 19e nakshatra van de dierenriem, variërend van 00°-00' tot 13°-20' in het teken Dhanus. De betekenis van het woord Moola betekent de wortel. Het Symbool is een bos aan elkaar gebonden wortels. Moola betekent wortels, dat wil zeggen alles van de fundamentele natuur, de beweging ervan is eindig en beperkt. Moola verwijst naar de ideeën van stichting, aanvang, vanaf de bodem, de belangrijkste of belangrijkste stad of de hoofdstad.

Moola-kenmerken

Moola duidt niet op fortuin of geluk. De mensen die op deze nakshatra zijn geboren, zullen financieel succesvol zijn en een materieel comfortabel leven leiden. De heerser van dit maanhuis is Ketu, de zuidelijke knoop van de maan. Het Mula-individu kan een diep filosofisch karakter hebben en een onderzoekende geest die graag de wortels van elk onderwerp onderzoekt.

De mensen die op deze nakshatra zijn geboren, verwerven de wijsheid en kennis door hun harde werk. Ze veroorzaken vernietiging in hun families. Het zijn vredelievende persoonlijkheden, maar zullen niet aarzelen om te vechten voor wat hen rechtmatig toebehoort.

Mensen die in Moola geboren zijn, hebben meerdere vaardigheden en daarom is verandering van beroep een vast onderdeel van deze mensen en geven ze hun geld roekeloos uit. Deze mensen houden niet van een goede relatie met hun ouders. Ze zijn ambitieus, geleerd, aarzelend, schrijvers, trots, spraakzaam , reizigers en zeer behulpzaam.

Beroemdheden geboren in Moola Nakshatra

Al Gore, Dalai Lama, Billy Graham, Arnold Schwarzenegger, Steven Spielberg, Arthur Clarke, Brad Pitt, Jane Fonda.

Moola Nakshatra-Carrière-achtervolgingen

Sprekers in het openbaar, schrijvers, filosofen, spirituele leraren, advocaten, politici, artsen, apothekers, zaken en verkoop.

Moola Nakshatra - gezondheidspunten

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van aandoeningen zoals gewrichtspijn, reuma, heup- en rugpijn, heupzenuwproblemen, obesitas, leverproblemen, mentale aarzeling, enz.

Nakshatra: Moola

Tempel1:Sri Singeeswarar-tempel

Tempel2: Sri Sundareswarar-tempel

Andere tempels voor Moola