SWATI STAR / NAKSHATRA

Swati - TarwekiemenSwati - Tarwekiemen

Swati wordt geregeerd door Vayu, de god van de wind. Dit is de vijftiende nakshatra van de dierenriem, met al zijn vier kwartalen in Tula, variërend van 6°-40' tot 20°-00'. Deze Nakshatra houdt zich bezig met lucht, wind, bries of kennis van Akaash aangezien Akaash de verblijfplaats van lucht is. Swati Nakshatra kan destructief zijn, tenzij we leren hoe we het kunnen gebruiken om negativiteit te verwijderen. Een persoon die in dit Nakshatra is geboren, is begiftigd

met enorme schoonheid, flirt met veel vrouwen, is vrolijk en ontvangt rijkdom van de koning. Vrouwen die in dit teken en nakshatra zijn geboren, lopen alsof ze diep nadenken voordat ze elke stap zetten en proberen hun lichaam in evenwicht te brengen voordat ze verdere actie ondernemen. Ze houden er niet van anderen onrecht aan te doen en houden er ook niet van dat hen onrecht wordt aangedaan . Swati-mensen hebben het vermogen om "mee te buigen met de wind" om de krachten van verandering die ze kunnen tegenkomen te overleven.Swati-kenmerken

Een persoon geboren onder deze ster is goed in kopen en verkopen, zijn rijkdom en eigendom komen en gaan vrij gemakkelijk. Ze zijn ruimdenkend en trekken mensen met verschillende achtergronden aan.

Veel van degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, zullen betrokken zijn bij religieus of maatschappelijk werk. Swati's primaire motivatie is artha of materiële welvaart. Rahu, de heersende planeet, kan een sterk verlangen naar financieel succes en levenslust creëren. Ze zijn gecultiveerd, geleerd, beroemd, onderdanig aan dames, gepassioneerd en rijk.

Beroemdheden geboren in Swati Nakshatra

Charlie Chaplin, Mahatma Gandhi, Sigmund Freud, Whoopi Goldberg, Bill Gates, Hillary Clinton, Kevin Kline.

Swati Nakshatra-Carrière-achtervolgingen

Zaken, verkoop, yogaberoepen, priesters, advocatuur, effectenmakelaars, transport, reisindustrie.

Swati Nakshatra - gezondheidspunten

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van aandoeningen zoals pijn in de gewrichten, hartproblemen, buikproblemen, hernia, eczeem, huidproblemen, urinewegen, blaasontstekingen, winderigheid.

Nakshatra: Swati

Tempel1: Sri Tantreeswarar
Tempel

Tempel2: Sri Jambukeshwarar
Tempel

Andere tempels voor Swati

Rahu Kalam Calculator  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam Calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Baby Names as per Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Sunrise / Sunset Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra Calculator  Nakshatra-rekenmachine

Find Varshoola(Shoolam)   Varshoola(Shoolam)