REVATI STAR / NAKSHATRA

Revati - DrumsRevati - Drums

Revati wordt geregeerd door Pushan, de voedende vorm van de zonnegod. Revati creëert overvloed door te zorgen voor de juiste voeding. Deze nakshatra duidt op een reis en kan in feite onze laatste reis van dit leven naar het volgende vertegenwoordigen, zijnde de laatste en laatste nakshatra. Dit is de laatste nakshatra van de dierenriem, variërend van 16°-40' minuten tot 30°-00' in Meena. Een persoon

geboren in deze Nakshatra heeft een vriendschappelijke aard, beheerst zijn zintuigen, verwerft rijkdom met rechtvaardige middelen en bezit een scherpe intelligentie. Een persoon die in de Revati nakshatra is geboren, is opvliegend en het is erg moeilijk om ze de mening te laten accepteren, die niet past bij hun principes in het leven. Revati geboren personen zijn de meest godvrezende en religieus veel geneigd.Revati-kenmerken

Deze mensen zijn afhankelijk van hun eigen inspanningen om vooruitgang te boeken in het leven. Revati geboren zal de neiging hebben om zichzelf te overbelasten met de problemen van anderen en dit kan hun gezondheid schaden. Het huwelijksleven zal zeer harmonieus zijn en hun echtgenoten zijn zeer compatibel.

Vrouwtjes geboren in deze nakshatra zijn koppig en gezaghebbend. Ze zijn ook goed in banen die repetitieve vaardigheden vereisen. Ze kunnen een ambassadeur zijn of een persoon die hun land vertegenwoordigt voor culturele of politieke zaken.

Mannen die in deze nakshatra zijn geboren, zullen waarschijnlijk voornamelijk last hebben van buikaandoeningen. Ze zullen geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke oplossingen, historisch onderzoek en oude culturen. Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last krijgen van klachten als zweren, darmaandoeningen, orthopedische en gebitsproblemen.

Ze zijn artistiek, hebben goddelijke kwaliteiten, zijn nobel, succesvol en worden gerespecteerd in de samenleving.

Nakshatra: Revati

Tempel1: Sri Vyaghrapureeswarar
Tempel

Tempel2: Sri Kailasanathar
Tempel

Andere tempels voor Revati

Rahu Kalam-rekenmachine  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam-calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Babynamen volgens Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Zonsopgang / zonsondergang Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra-rekenmachine  Nakshatra-rekenmachine

Vind Varshoola (Shoolam)   Varshoola(Shoolam)