MAGHA STAR / NAKSHATRA

Magha-symbool PalanquinMagha-symbool Palanquin

Magha wordt geregeerd door de voorouders. Dit is de 10e nakshatra van de dierenriem, geregeerd door de knoop Ketu en loopt van 00°-00' tot 13°-20' in het teken Leeuw, geregeerd door Sun. Magha is afgeleid van Maghaban. Magha is de oorzaak van helderheid en licht. Magha staat voor nobele impulsen en prikkels, de gave van Magha moet altijd een nobele zijn. Het laat zien dat we aan het einde van een cyclus komen.

Zijn toestand gaat vooraf aan die van Bharani, wat de beweging van de ziel van het lichaam aangeeft.Magha-kenmerken

Iemand die in deze Nakshatra is geboren, heeft een sterk hart, respecteert zijn vader, is een geleerde man, intelligent en een winnaar. Geboren Magha zal de ouderen en hun ervaring respecteren. Ze zijn recht door zee, houden er niet van anderen kwaad te doen en verwachten dat anderen hen op geen enkele manier schade mogen berokkenen.

Deze mensen zijn vaak mislukkelingen als ze zelfstandig zaken doen, aangezien roekeloos winst maken niet in hun bloed zit. Een persoon die in deze Nakshatra is geboren, zal anderen respecteren en op zijn beurt respect van hen verwachten.

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen lijden aan ziekten zoals astma, epilepsie of kanker. Mannen die in deze nakshatra zijn geboren, krijgen een goede, betrouwbare vrouw. Vrouwtjes die in deze nakshatra zijn geboren, zijn religieus ingesteld en zeer toegewijd aan hun echtgenoten en zullen last hebben van baarmoederproblemen. Ze hebben het vermogen om te bevelen, zijn rijk, toegewijd, maatschappelijk werkers en hebben een morele standaard.

Nakshatra: Magha

Tempel1: Sri Thillai Kali-tempel

Tempel2: Sri Mahalingeswarar
Tempel

Andere tempels voor Magha