JYESHTA STAR / NAKSHATRA

Jyeshta Nakshatra- ParapluJyeshta - Paraplu

Jyeshta/Kettai wordt geregeerd door Indra, de heerser van de goden. Dit is de 18e nakshatra van de dierenriem, van 16°-20' tot 30°-00' in het teken Vrishchika. of iets opperste glorieus. De persoon geboren onder deze ster is vol glans en pracht, bereikt roem en grootsheid, is rijk, dapper, een held en een uitstekende gesprekspartner.

De belangrijkste godheid is Indra, de koning van de goden en beschermer van helden. Hij is de goddelijke krijger en 'drakendoder'. Hij rijdt op de machtige olifant, draagt de bliksemschicht en demonstreert de kracht van de waarheid. Indra staat bekend om zijn gedurfde karakter, moed, kracht en glorie. Jyeshta stelt ons in staat om de top van onze persoonlijke vermogens te bereiken, maar het vereist grote moed en inspanning. Mensen geboren in deze nakshatra bezitten een mix van de kwaliteiten van Mercurius en Mars.Jyeshta-kenmerken

De geboren Jyeshtha heeft een uitstekend fysiek uithoudingsvermogen en een goede fysieke uitstraling. Door de kwaliteiten lijken ze een erg trots persoon, maar de feiten zijn eigenlijk anders.

De mensen die onder deze ster zijn geboren, zijn niet erg duidelijk over het beroep dat ze voor het leven willen uitoefenen, en veranderen daarom vaak van baan of branche. Ze zijn een expert in het werken met hun handen en in het vormen van metalen. betrokken bij religieuze praktijken en tegelijkertijd verankerd in materialistische bezigheden. De primaire motivatie van Jyeshtha is artha of materiële welvaart. Ze zijn artistiek, liefhebber van ornamenten, dure jurken, dromers, dapperen, landbouwers, filosofen en talentvol.

Beroemdheden geboren in Jyeshta Nakshatra

Elvis Presley, Prinses Diana, Albert Einstein, Mozart, Beethoven, Howard Hughes, Tiger Woods, Frank Sinatra, Winston Churchill.

Jyeshta Nakshatra-Carrière-achtervolgingen

Zelfstandigen, managementleiders, militaire leiders, zelfstandigen, politiedetectives, ingenieurs, intellectuelen, filosofen.

Jyeshta Nakshatra - gezondheidspunten

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van kleine lichamelijke aandoeningen zoals gewrichtspijn, hoesten en verkoudheid, slapeloosheid enz. Vrouwen kunnen last hebben van baarmoederproblemen.

Nakshatra: Jyeshta

Tempel1: Sri Varadaraja Tempel

Tempel2: Sri Angalaparameswari
Tempel

Andere tempels voor Jyeshta