SRAVANA STAR / NAKSHATRA

Sravana-pijlNakshatras - Sravana

Sravana/Thiruvonam wordt geregeerd door Vishnu, de pervador. Dit is de ster van het luisteren, ook wel de "Star of Learning" genoemd. De mercuriale planeet Maan is eigenaar van deze nakshatra. Dit sterrenbeeld loopt van 10°-00' tot 23°-20' in Makara, eigendom van de planeet Saturnus. Sravana betekent meestal "horen". Het symbool van Sravana zijn drie voetafdrukken. Het is de geboortester van Saraswati. Sravana maakt het mogelijk om te linken

mensen samen door ze te verbinden met hun juiste levenspaden. Iemand die in dit Nakshatra is geboren, is goed thuis in de heilige teksten en geschriften, heeft veel zonen en vrienden en vernietigt zijn vijanden. Deze mensen gaan graag om met anderen en hebben een groot netwerk van vrienden.Sravana-kenmerken

In Sravana geboren mensen staan klaar om anderen te helpen, ze krijgen zelden het respect en geloof van degenen die ze helpen. Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, zullen financieel succesvol zijn en een materieel comfortabel leven leiden.

Een mannetje dat in deze nakshatra wordt geboren, zal van gemiddelde lengte en een slank lichaam zijn. Vrouwtjes die in deze nakshatra zijn geboren, hebben de neiging om te spraakzaam te zijn en ze hebben een aantal rigide idee├źn over hun echtgenoten en ze zijn niet klaar om compromissen te sluiten als het gaat om de kwaliteiten van hun echtgenoot.

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van aandoeningen zoals eczeem en huidziekten, T.B., reuma enz. Ze zijn dapper, bestuurders, flexibel, tactvol, rijk, hebben slecht gezelschap en zijn traag in hun daden.

Nakshatra: Sravana

Tempel1: Sri Prasanna Venkatesa
Perumal-tempel

Andere tempels voor Sravana

Rahu Kalam-rekenmachine  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam-calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Babynamen volgens Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Zonsopgang / zonsondergang Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra-rekenmachine  Nakshatra-rekenmachine

Vind Varshoola (Shoolam)   Varshoola(Shoolam)