UTTARAPHALGUNI STAR / NAKSHATRA

Uttaraphalguni - huwelijksbedUttaraphalguni - huwelijksbed

Uttaraphalguni / Uthiram in de Vedische orde wordt geregeerd door Bhaga, de God van geluk. Dit is de 12e nakshatra van de dierenriem die wordt geregeerd door de zon. Deze nakshatra loopt van 26°-40' in Leo tot 10°-00' in Kanya. De heren zijn Ravi en Budha, symbool is een bed. Uttaraphalguni geeft zowel de noodzaak aan van vereniging als van het organiseren van de middelen die daardoor worden verkregen. Een persoon die in dit Nakshatra is geboren, is

liefdadig, goedhartig, heeft geduld en bereikt roem. Ze zijn recht door zee en houden er niet van om door anderen als vanzelfsprekend te worden beschouwd.Uttaraphalguni-kenmerken

Degenen die onder deze nahshatra zijn geboren, hebben een sterke lichaamsbouw, een goed gezichtsvermogen en zijn over het algemeen erg ambitieus. De inspanningen van deze mensen hebben een zekere aura van koninklijk gezag om zich heen. Ze zullen een bevredigend huwelijksleven hebben en zijn gelukkig met hun gezin.

Uttarphalguni heeft in het bijzonder betrekking op patronage, gunsten, het verlenen van hulp, personen die worden benaderd voor geldelijke hulp of hulp bij ziekte. Een persoon die in deze Nakshatra is geboren, zal vooral succesvol zijn in carrières die verband houden met een nieuw begin, zoals de bouwsector, de horeca, evenementenplanning, publiciteitsbeheer, enz.

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van aandoeningen zoals gebitsproblemen, maagproblemen en lichamelijke ongemakken.

Nakshatra: Uttaraphalguni

Tempel1: Sri Mangalyeswarar
Tempel

Tempel2: Sri Thirumoolanathar
Tempel

Andere tempels voor Uttaraphalguni

Rahu Kalam-rekenmachine  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam-calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Babynamen volgens Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Zonsopgang / zonsondergang Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra-rekenmachine  Nakshatra-rekenmachine

Vind Varshoola (Shoolam)   Varshoola(Shoolam)