Indiase astrologie - Kundali / JathakamKundali of Janma Kundali is een grafische of picturale weergave van de planeten aan de hemel op het moment van je geboorte volgens Indiase astrologische termen.Er zijn 9 planeten, zon, maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus, Saturnus en Rahu en Ketu die in de afbeelding worden vermeld. De positie van de planeten in de kundali bepaalt je aard en je toekomst volgens de Vedische astrologie. Kundali is een term die in het Engels verwijst naar de horoscoop. Het wordt in het Tamil Jathakam genoemd.

Tegenwoordig is kundali beschikbaar in verschillende regionale talen van India, zoals Tamil, Malayalam, Kannada, Urdu, Hindi en ook in het Engels. Terwijl de Engelse horoscoop belang hecht aan de positie van de zon, wordt in Kundali de positie van de maan, ook wel de Rasi genoemd, als belangrijk beschouwd.

Kundali is een belangrijk document dat wordt opgesteld zodra een kind wordt geboren in een hindoe-indisch gezin. Verdere belangrijke gebeurtenissen in zijn/haar leven worden gepland in overeenstemming met zijn Kundali, zodat de planeten verzadigd zijn.

Vul gewoon je geboortegegevens in en ontvang absoluut gratis de volledige kundli of geboortekaart.

Krijg Kundali / Jathakam voor je geboortedatum

  Geboortedatum *
   
  Geboortetijd*
   
  Plaats *