POORVABHADRAPADA STAR / NAKSHATRA

Poorvabhadrapada - voorpoten van het sterfbedNakshatras- Poorvabhadrapada

Poorvabhadrapada/Poorattathi wordt geregeerd door Aja Ekapad, de eenvoetige slang. Deze nakshatra loopt van 20°-0' in Kumbha tot 3°-20' in Meena. Het symbool is een man met twee gezichten. Poorvabhadrapada verhoogt onze spirituele aspiraties in het leven en haalt ons uit het domein van egoïstisch gedrag. Dit is een transformationele nakshatra waar ze zichzelf zullen opofferen voor een hoger doel, om een verschil te maken in de wereld.

Poorvabhadrapada-kenmerken

Een persoon geboren in deze Nakshatra heeft volledige controle over zijn zintuigen, is intelligent, een expert in alle kunstvormen en vernietigt zijn vijanden. Geboren Poorvabhadrapada zijn risiconemers en hun charmante persoonlijkheid haalt ze vaak uit krappe ruimtes.Een persoon geboren in de eerste drie kwartalen van deze nakshatra heeft een slanke, lange gestalte. De geboren Poorvabhadrapada hebben een aantal principes in hun leven, die ze onder alle omstandigheden graag volgen.

Poorvabhadrapada geboren zijn een zeer flexibele soort en kunnen zichzelf veranderen als de situatie daarom vraagt. Ze geven geld op de meest correcte manier uit en vermijden elk misbruik ervan. Geboren Poorvabhadrapada zijn betrokken bij de afdeling voor het verzamelen van inkomsten of in een hoedanigheid waar contante transacties plaatsvinden.

Vrouwtjes die in deze nakshatra zijn geboren, hebben een goed uitgebalanceerd lichaam en zullen hun helpende hand niet uitstrekken tenzij ze er volledig van overtuigd zijn dat dergelijke vriendelijkheid, sympathie en vrijgevigheid eigenlijk vereist zijn. Ze zijn wat praktischer ingesteld als het om liefdadigheid gaat.

Mannen die in deze nakshatra zijn geboren, kunnen gemakkelijk het respect en het vertrouwen van anderen genieten, zelfs als ze financieel zwak zijn. Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van klachten zoals verlammingsaanvallen, diabetes, maag- en buikproblemen. Ze zijn spiritueel, ongebonden, behulpzaam, onbekend , geduldig, opschepperig, twistziek en beroemd.

Nakshatra: Purva Bhadrapada

Tempel1: Sri Thiruvaneswarar
Tempel

Andere tempels van Poorvabhadrapada