ASHLESHA STAR / NAKSHATRA

Ashlesha - symbool slangAshlesha - symbool slang

Aslesha/Ayilyam wordt geregeerd door de slang God. Dit is de negende nakshatra van de dierenriem, variërend van 16°-40' tot 30°-00' in het Karaka-huis. Het is de geboortester van Ketu. De kracht van Aslesha kan worden begrepen door zijn naam Naga. Aslesha Nakshatra kan nuttig zijn als we vijanden hebben, maar het kan iemand ook een vijandig karakter geven. Het hangt allemaal af van hoe de energie van deze Nakshatra wordt gebruikt.

Ashlesha-kenmerken

Een persoon geboren in 'Ashlesha Nakshatra' is een geboren zwerver, d.w.z. reist onnodig, slecht, veroorzaakt angst bij anderen, besteedt zijn rijkdom aan slechte doeleinden en is een sensualist. Hun ziekteresistente capaciteit is beperkt. Ze hebben de neiging om op middelbare leeftijd aan te komen.Ze worden actief geassocieerd met organisaties of personen of diensten waar sommige achterbakse transacties worden ondernomen. Ze maken ook succesvolle politici. Deze mensen kunnen enkele van de beste staatslieden zijn, gezien een gunstige combinatie van planeten zoals Jupiter, Zon en Mars. Ze hebben uitstekende communicatieve vaardigheden en velen van hen zijn goede redenaars.

Vrouwtjes geboren in deze nakshatra weten hoe ze hun tegenstanders moeten winnen door tact. Ze zijn goed voor administratieve werkzaamheden. Mannetjes die in dit teken geboren zijn, zijn terughoudend om openlijk met hun mening naar buiten te komen.

Degenen die geboren zijn in de Nakshatra van Aslesh zijn humeurig, opvliegend, spreken hard, zijn rijk, religieus en traag in hun daden.

Nakshatra: Ashlesha

Tempel1: Sri Karkadeswarar
Tempel

Tempel2: Sri Subramanya Swamy
Tempel

Andere tempels voor Ashlesha