ARDRA STAR / NAKSHATRA

Ardra-symbool hoofdArdra-symbool hoofd

Ardra/Thiruvathirai wordt geregeerd door Rudra, de woeste vorm van Lord Shiva die de donder vertegenwoordigt. Dit is de zesde nakshatra van de dierenriem, met een spreiding van 6°-40' tot 20°-00' in Mithuna of Tweelingen en wordt geregeerd door de knoop Rahu. Ardra betekent nat of overladen met water, dat is vet. De zon komt Ardra binnen, de aarde zou haar menstruatiecyclus beginnen die "Ambobachi" is.

De heer van Ardra is Budha. Het symbool van Ardra is een traan.

Degenen die in de Ardra-ster zijn geboren, zijn zachtaardig, stabiel van geest, sterk, verdienend door opoffering, gekweld door ziekte, angst en boos. Ze zijn verstoken van geld en likdoorns. In Ardra geboren mensen kunnen zich heel koel gedragen in tijden van extreme ontberingen en hun acties dienovereenkomstig plannen en ze worden tewerkgesteld in beroepen die verband houden met reizen en buitenlandse plaatsen.

Ardra-kenmerken

Iemand die onder deze nakshatra is geboren, is zuinig, onoprecht, ondankbaar en zondig en zal soms dwaas uitgeven. Ze zijn flexibel en staan open voor verandering, en doen vaak pogingen om hun negatieve eigenschappen te veranderen. Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, zullen lijden aan hartproblemen, verlamming en stressgerelateerde aandoeningen.

Ze zijn religiositeit, van verantwoordelijke posities, artistiek, moedig, vatbaar voor geschillen, hebben luiheid, zijn een leider en gepassioneerd.

Nakshatra: Ardra

Tempel1: Sri Abhaya Varadeeswarar
Tempel

Tempel2: Sri Agneeswarar-tempel

Andere tempels voor Ardra