PUNARVASU STAR / NAKSHATRA

Punarvasu - symbool boogPunarvasu - symbool boog

Punarvasu/Punarpoosam wordt geregeerd door Aditi, de Grote Moedergodin. Dit is de zevende nakshatra van de dierenriem, variërend van 20°-00' in Mithuna (Stier) tot 3°-20' in Karaka (Kreeft). Het woord Punarvasu is afgeleid van Puna+Vasu, wat terugkeer, vernieuwing, herstel of herhaling betekent. Punarvasu Nakshatra zorgt voor de terugkeer van energie en vitaliteit. Het veroorzaakt onze

creatieve groei en inspiratie die vernieuwd moet worden. Het duidt de ideeën aan van verblijfplaats, verblijfplaats, terug naar huis, verblijf, herhaling, begin, om te schitteren of weer helder te worden, om weer het leven binnen te gaan, vernieuwing van rijkdom, enz.Punarvasu-kenmerken

Een persoon die in deze Nakshatra is geboren, heeft talloze vrienden, is een beoefenaar van heilige teksten en geschriften, bezit edelstenen, juwelen en ornamenten enz. en ze hebben de geest om uit de as te herrijzen. Deze mensen hebben een goede lengte en een ovaal gezicht. Ze hebben de neiging om op latere leeftijd zwaarlijvig te zijn.

Vrouwtjes geboren in deze nakshatra zijn kalm, maar hebben de neiging om ruzie te maken om hun intelligentie te tonen. Dit kan aanleiding geven tot geschillen met andere gezinsleden. Ze zal een comfortabel leven leiden. Ze kan niet genieten van een goede gezondheid.

Mannen die in deze nakshatra zijn geboren, kunnen schitteren en succes behalen in bijna alle onderwerpen, behalve in partnerschapsbedrijven of deals. Hij houdt er niet van om anderen overlast te bezorgen, aan de andere kant probeert hij de behoeftigen te helpen.

Degenen die in deze nakshatra zijn geboren, zijn goedaardig, hebben beproevingen in het leven, zijn gecultiveerd, helpen de natuur, zijn ijdel, mislukking en succes komen vaak voor.

Nakshatra: Punarvasu

Tempel1: Sri Abathsahayeswarar
Tempel

Tempel2: Sri Athitheeswarar
Tempel

Andere tempels voor Punarvasu

Rahu Kalam Calculator  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam Calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Baby Names as per Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Sunrise / Sunset Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra Calculator  Nakshatra-rekenmachine

Find Varshoola(Shoolam)   Varshoola(Shoolam)