POORVAPHALGUNI STAR / NAKSHATRA

Poorvaphalguni - huwelijksbedPoorvaphalguni - huwelijksbed

Purvaphalguni/Pooram in de Vedische orde wordt geregeerd door Aryaman, de God van contracten en vakbonden. Dit is de 11e nakshatra van de dierenriem, geregeerd door de planeet van kunst en schoonheid, Venus. Het wordt ook wel de Bhagadaivata-ster genoemd. Het is het symbool van de roep om creatie, het kondigt creatie en ontwikkeling aan. Porvaphalguni brengt vereniging en voortplanting op alle niveaus tot stand. Deze nakshatra impliceert bij het bed of

hangmat, het is een tijd van rust en ontspanning. Poorvaphalguni is het symbool van geluk en geluk. Het is de geboortester van Vrhaspati.Poorvaphalguni-kenmerken

Een persoon geboren in deze Nakshatra is erg dapper, koestert veel mensen, slim maar sluw, wellustig en ruw. Ze zullen een lang gezicht hebben en zijn over het algemeen knap. Ze houden niet van achterbakse zaken en als ze de kans krijgen, willen ze voorkomen dat anderen zich aan die activiteiten overgeven. Hun onafhankelijke karakter maakt het hen vaak moeilijk om het vertrouwen van hun superieuren te genieten.

Deze mensen eten veel en hebben vaak last van hoofdpijn, sinusitis of hoge bloeddruk. Een persoon die in deze Nakshatra is geboren, is doorgaans uiterst eerlijk en kan niet stil achterover leunen en naar illegale activiteiten kijken.

Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van aandoeningen zoals astma en gerelateerde ademhalingsproblemen, gebitsproblemen en abdominale complicaties.

Nakshatra: Poorvaphalguni

Tempel1: Sri Hari Theertheswarar
Tempel

Tempel2: Sri Kalyanasundara Swamy
Tempel

Andere tempels voor Poorvaphalguni

Rahu Kalam-rekenmachine  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam-calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Babynamen volgens Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Zonsopgang / zonsondergang Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra-rekenmachine  Nakshatra-rekenmachine

Vind Varshoola (Shoolam)   Varshoola(Shoolam)