POORVASHADHA STAR / NAKSHATRA

Poorvashadha - handventilatorPoorvashadha - handventilator

Poorvashadha/Pooradam wordt geregeerd door de wateren. Poorvashadha geeft ons extra energie voor onze inspanningen. Het is ook bekend als de "onoverwinnelijke ster". Deze nakshatra wordt geassocieerd met oorlogsverklaringen. Deze nakshatra loopt van 13°-20' tot 26°-40' in het teken Dhanus, het teken dat wordt geregeerd door de heer van wijsheid. Het heeft het symbool van een handventilator. Mensen geboren in Poorvashadha zijn intelligent en overtuigend.

Purvaashadha betekent de ongeslagen of onoverwinnelijke en wordt de onoverwinnelijke ster genoemd. De inboorlingen zijn zeer trotse mensen met het vermogen om de massa te beïnvloeden en zich in te leven. Purva Ashadha brengt gewoonlijk roem, rijkdom, vruchtbaarheid en veel wijsheid.Poorvashadha-kenmerken

Ze hebben de neiging om met anderen in discussie te gaan en hun intelligentie te bewijzen door middel van de argumenten.

Ze missen de nodige logische redenering om een weloverwogen beslissing te nemen. Deze inboorlingen kunnen een overdreven expansief karakter vertonen en doen meestal wat ze willen zonder rekening te houden met de mening van anderen. Het zijn goede debaters en kunnen iedereen verslaan in een ruzie. Ze kunnen koppig worden en zullen zich niet onderwerpen aan de eisen van wie dan ook.

De geboren Poorvashadha begint serieus na te denken over het nastreven van hun interesses. De vrouwtjes die in deze nakshatra zijn geboren, zijn vastbesloten om de groep te leiden, waar ze ook zijn. Ze zijn slim, behulpzaam, dapper, samenzweerders, egoïstisch, kwaadaardig en rijk.

Beroemdheden geboren in Purvashadha Nakshatra

Dustin Hoffman, Bhagwan Shree Rajneesh, Adolf Hitler, Ernest Hemingway, Anthony Hopkins, Mel Gibson, Tiger Woods.

Purvashadha Nakshatra-Carrière-achtervolgingen

Schrijvers, docenten, debaters, Scheepvaartindustrie, Politici, advocaten, Reisindustrie, buitenlandse handelaren, Acteurs, film, spreken in het openbaar.

Purvaashadha Nakshatra - gezondheidspunten

Blaas, nierproblemen, Seksuele aandoeningen, Verkoudheid en longproblemen, Ischias, reuma.

Nakshatra: Poorvashadha

Tempel1: Sri Akasapureeswarar
Tempel

Tempel2: Sri Bhakthajaneswarar
Swamy tempel

Andere tempels voor Poorvashadha

Rahu Kalam Calculator  Rahu Kalam-rekenmachine

Kundali / Jathakam Calculator  Koop je online Kundali / Jathakam

Baby Names as per Rashi / Nakshatra    Babynamen volgens Rashi / Nakshatra

Sunrise / Sunset Calculator  Zonsopgang / zonsondergang Calculator

Nakshatra Calculator  Nakshatra-rekenmachine

Find Varshoola(Shoolam)   Varshoola(Shoolam)