CHITRA STAR / NAKSHATRA

Chitra-ParelChitra-Parel

Chitra wordt geregeerd door Twashtar, de kosmische ambachtsman. Dit is de "ster van kansen". Chitra weerspiegelt de wereld van maya en waanideeën, die ze zullen overwinnen. Dit is de 14e nakshatra van de dierenriem, geregeerd door de vurige planeet Mars. Het strekt zich uit van 26°-40' in Kanya tot 6° -40' in Tula. Het symbool is de edelsteen op de kam van de slang. Het is antropomorfisch het voorhoofd van Kalapurush.

In de oudheid stond de ster bekend als de 'Star of Prosperity'. Chitra stelt ons in staat om de vrucht van ons goede karma te krijgen dat door gerechtigheid komt. Het heeft een zeer spirituele energie en effect.Chitra-kenmerken

Iemand die in deze Nakshatra is geboren, verslaat dapper zijn vijanden, is een expert in politiek en heeft een buitengewone intelligentie. Ze hebben een goede gezondheid en lijken altijd veel jonger dan hun werkelijke leeftijd. Als een in Chitra geboren inheemse een krachtige Neptunus in zijn/haar kaart heeft, zal de persoon dromen hebben die de toekomst kunnen voorspellen.

Velen van hen zullen hoger onderwijs volgen en zullen een levenslange honger naar kennis behouden. Degenen die onder deze nakshatra zijn geboren, kunnen last hebben van aandoeningen zoals nier- en blaasproblemen, psychiatrische en hersenaandoeningen enz.

Ze zijn verdiend, ziekelijk, tovenaars, bijgelovig, tactvol en hard van geest.

Nakshatra: Chitra

Tempel1: Sri Chitra Ratha Vallabha
Perumal-tempel

Tempel2: Thyagarajaswamy
tempel

Andere tempels voor Chitra